Thuis

Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7

Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd.

   Wij zijn een fabrikant met onze eigen fabriek, die in 2011, veroorzaakt meer dan duizenden jaarlijks dinosaurussen oprichtte die zijn uitgevoerd naar meer dan 30 landen. 

Wij hebben de vergunning/juist van de uitvoer bezeten die door de overheid uitgaf.

Ons bedrijf heeft een rijpe productielijn, strikt kwaliteitscontrole en Goedgetrainde verkoop & het team van de naverkoopdienst die hoogst door klanten worden geprijst.

Merk: Kawah

Hoofdproducten: Animatronicdinosaurus, Animatronc-Dier, Animatronic-Insecten, Dinosauruskostuum, Dinosaurusritten, Dinosaurusfossiel, enz.

China Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Het ambacht die van Zigongkawah Co., Ltd vervaardigen wordt gevestigd in Zigong-stad, zuiden van Sichuan, dat voor het land van dinosaurussen beroemd is.

In het ontwikkelingsproces van het bedrijf, Kawah-heeft de technologie altijd de merkopdracht van „het creëren van de leider van de simulatie bionische industrie en het voortzetten van de lokale dinosauruscultuur die van Zigong“ aangehangen, voor prima streven, en elke inspanning leveren om het eerste bionische merk van de simulatie van China tot stand te brengen.

Het bedrijf heeft de traditionele handkunst van Zigong en moderne elektronische technologie organische combinatie van het productieproces vernieuwd, want de ontwikkeling van Kawah-merk een nieuw hoofdstuk opende!

 

De reis door tijd en ruimte, geniet van de oude charme! Kawahtechnologie voor u om een perfecte „droomwereld“, met uitstekende technologie te creëren om realistische producten te creëren. Ons bedrijf is genoemd geworden Jura „reproductieapparaat“. Onze producten worden etc. uitgevoerd naar vele landen in Asia Pacific, Europa, Amerika, want de mensen rond de wereld de oude vraag naar dinosaurussengroeten brachten.

Onderzoek oud, vanaf de drukte van moderne steden, Kawah samen met u in de geheimzinnige wereld van dinosaurussen!

 

Welkom alle vrienden komen onze fabriek bezoeken!  

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Kawah

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

Wij zijn een fabrikant met onze eigen fabriek, die in 2011, veroorzaakt meer dan duizenden jaarlijks dinosaurussen oprichtte die zijn uitgevoerd naar meer dan 30 landen.

Het bedrijf behandelt een gebied van 20 mu (ongeveer 13000 vierkante meters), het bestaande personeel van meer dan 100 mensen, kan het sterke productieteam volgens klant-specifieke situatie, het volledige project, verstrekt het van het het onderwerps creatieve product van de marktevaluatie het ontwerp speciale media publiciteitsexemplaar, tegelijkertijd met inbegrip van het ontwerp van mechanische het effect van de actiescène het ontwerpsoftware-ontwikkeling van de ontwerpkring en andere diensten.

 

China Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Sinds 2011, is Kawah door een volledige acht jaar geweest. Tijdens deze periode die, ervoeren wij het onweer, door ruw wordt gelopen, en getuigden het mirakel.
In 2019, een buitengewoon jaar, tijdens dit jaar, ontvingen wij Turkije, Italië, Mexico, Frankrijk, de Verenigde Staten, Canada, Rusland, Zuid-Korea, Japan, Chili, Saudi-Arabië en andere landen.
Wij geloven altijd dat de klantentevredenheid, de verzekerde klantenrest, liet het klantencomfort liet, is dit onze Jiahua, een verschillend bedrijf.
In 2020, en sedertdien is Kawah bereid om zich bij handen met u aan te sluiten. Samen het gaan door verschillende tijden.
Hier, vergeten wij niet het originele hart; hier oprecht wachten wij; hier, uw voor altijd partner.

bedrijfsdiensten

Onze Animatronic-Dinosaurus en dierlijke projecten zijn over de hele wereld tentoongesteld meer dan 20 landen.

Zoals de V.S., het UK, Italië, Denemarken, Frankrijk, Polen, Turkije, Kazachstan, Rusland, Guatemala, Roemenië, Australië, Spanje, Chili, Venezuela, Japan, Mexico, Saudi-Arabië,

Korea, Pakistan, Maleisië, Singapore en Indonesië etc…

Wij heten oprecht vrienden welkom die in onze animatronic productie bezoeken onze fabriek voor bedrijfsonderhandelingen geinteresseerd zijn. In onze fabriek, zult u meer professionele details begrijpen.

Nadat wij klaar zijn met het produceren van animatronic dier, is het ook beschikbaar voor het controleren en het onderzoeken.

Met constante inspanningen, deden wij een grote hulp aan onze cliënten succesvolle animatronic dinosaurus of dierlijk project maken!

China Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Alle producten zijn de onafhankelijke onderzoek en development.we-projecten van het het parklandschap van de ontwerpdinosaurus en scèneontwerp volgens de klantenvraag.

 

Bedrijfteam

Ervaren Teamleden: Bezig geweest met de Dinosaurusindustrie meer dan 12 jaar.

 

China Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1